Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka korisnika internet prodajnog portala kao i o njihovom korištenju.

Da bi ti bila omogućena kupovina ulaznica putem ovog portala, neophodno je da se registruješ kao korisnik.

GIGS TIX doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Pojedini lični podaci mogu biti podjeljeni sa organizatorom događaja ali samo u slučaju da je to potrebno radi bezbjednosnih i / ili organizacionih aktivnosti. Svi naši zaposleni kao i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci neće biti predmet prodaje trećoj strani.

GIGS TIX doo i organizator događaja mogu koristiti kontakt informacije poput mejl adrese i broja telefona za provjeru prilikom kupovine, slanje opštih informacija kao i informacija specifičnih za određeni događaj.

Korisnik može zahtjevati da njegovi lični podaci budu obrisani nakon što je događaj za koji je kupio ulaznice završen i više nema potrebe za čuvanjem njegovih podataka.