ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru u zadnjoj sedmici jula.

Ulaznice dostupne na samom događaju.

O događaju

I ove godine ŠA Fest će imati mnogo atraktivnih besplatnih sadržaja na nizu lokacija duž pješačke zone i u Starom gradu u Prijedoru koji će trajati cijela 4 dana. Noći su rezervisane za muziku, a dani za opuštajuće, te edukativne sadržaje, umjetnost i osvježenje na rijeci Sani.
Ulaznica za ŠA Fest osigurava ti pristup za glavne bine ŠA Live i Electro Park, ali i pristup svim besplatnim festivalskim zonama, kao i prevoz ŠA vozom i besplatan kamp.

Uvertira za žurku je već dobro poznata ŠA ulica koja će 26. i 27. jula biti prepuna besplatne zabave i umjetnosti za sve generacije. Ne propusti ŠA KIDS festivalsku zonu i Art Kutak.

U srijedu 26. jula na Stand-Up bini u Ljetnoj bašti u Starom gradu poklanjamo ti veče smijeha sa Draganom Macom Marinkovićem uz “Kakva ti je žena takav ti je život.”

U četvrtak 27. jula na istom mjestu besplatno gledaj predstavu “Audijencija” u režiji Milana Neškovića, sa Miodragom Radonjićem i Nikolom Rakočevićem u glavnim ulogama.

Petak 28. juli rezervisan je za rock, punk, alt i reggae veče, a subota 29. jula za trap & rap žurku.

U petak i subotu party traje do zore na provjerenoj Electro Park bini elektronske muzike koju i ove godine predvode svjetski i regionalno poznati DJevi.

U Antistres zoni u debeloj hladovini pored rijeke i pored kampa, na raspolaganju ti je mnoštvo predavanja, radionica, izložbi i zabave tokom sva 4 dana ŠA Festa.

Pored sjajne žurke koja je zagarantovana, kupovinom ulaznica za ŠA Fest postaješ filantrop. Prihod od festivala i prodatih ulaznica usmjerava se u Udruženje ŠA Fest i Fond Dalibor Popović Mikša koji podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

Budi dio ŠA priče!

Ulaznice
DVODNEVNA ULAZNICA
CIJENA: 35KM
JEDNODNEVNA: PETAK 28.07.
CIJENA: 20KM
JEDNODNEVNA: SUBOTA 29.07.
CIJENA: 20KM
Detalji o događaju
 • Datum i vrijeme održavanja
  28. Jula 2023. 20:00
 • Traje do
  30. Jula 2023. 06:00
 • Mjesto
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  UG ŠA fest

Podjeli ovaj događaj