Repetitor – KSB – Banja Luka, 08. decembar!

O događaju

Još jedan sjajan koncert očekuje nas u banjalučkom Klubu studenata. Beogradski bend Repetitor, zakazao je nastup za petak, 08. decembar.

Repetitor je alternativni garažni rok / post-pank trio iz Beograda i bez sumnje jedna od najuzbudljivijih koncertnih atrakcija u regionu. Sa nebrojeno turneja za pojasom, Repetitor je svirao u klubovima i na festivalskim binama u preko 20 zemalja Evrope, ali i u Rusiji i Kini. (Sziget, Exit, OK Fest, Fusion Festival, Eurosonic, Pohoda, Europavox, Rock For People, Loftas, Stereoleto, INmusic, Waves Vienna, Botanique, Arsenal... su samo neki od mnogih festivala).

Sa svojim brojnim hitovima, bend je osvajao top-liste i dobijao odlične kritike, ali su svoju reputaciju pre svega stekli fantastičnim energetski nabijenim koncertnim nastupima.

Na zadovoljstvo njihovih brojnih fanova, konačno će nastupiti i u banjalučkom Klubu studenata, 08. decembra.

Informacije o povratu

Usled obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja koncerta benda Repetitor koji je bio zakazan za 08.12.2023. Gigs Tix doo donosi odluku o refundaciji novca.

Svi kupci koji su ulaznice kupili na nekom od prodajnih mesta, iste mogu refundirati na mestu na kom su i kupljene u periodu od 13.12 do 23.12.2023.

Za ulaznice koje su kupljene oline, novac će biti vraćen automatski na račun povezan sa karticom kojom su ulaznice kupljene

Ulaznice
Parter
Stajanje
CIJENA: 15KM
Detalji o događaju
Podjeli ovaj događaj