Banjalučka publika još jednom će imati priliku da pjeva i uživa uz najnježnije tonove ljubavnih pjesama muzičara Massima Savića, i to za Dan zaljubljenih, 14. februara.

O događaju

Jedan od najznačajnijih vokalnih izvođača u regiji, kojeg mnogi zovu i vokalnim genijem, svoje umijeće pokazaće na sceni u Sportskoj dvorani “Borik”, a početak je rezervisan za 20 časova. Massimo će i ovog puta, sigurni smo, okupiti brojne poštovaoce i ljubitelje njegovih pjesama, a svojoj publici će i ovaj put pokloniti izvedbe svojih najvećih hitova iz gotovo četiri decencije duge karijere.

“Iz jednog pogleda”, “Dodirni me slučajno”, “Krug u žitu”, “Suze nam stale na put”, kao i fenomenalne obrade domaćih pjesama, kojima je dao jednu posebnu emociju i pronašao put do srca publike, poput “Loše vino”, “Bacila je sve niz rijeku” i mnoge druge, samo su dio repertoara kojima će upotpuniti 14. februar. Oni koji njegovu karijeru prate još od vremena kada je bio frontmen grupe “Dorian Gray”, kao i kasnije kroz samostalnu karijeru, znaju da je svojim vokalnim sposobnostima, emocijom i energijom uvijek nalazio put do srca publike, svojih kolega i muzičkih znalaca, koji su za njegov rad uvijek imali samo riječi hvale i pozitivne kritike. Sa svakim novim albumom Massimo donosi brojne nove hitove, koji sedmicama gospodare regionalnim top-listama, a njegova publika je najbolji svjedok njegovog besprekornog talenta.

Ovaj put koncert će biti sjedećeg tipa, sa ograničenim brojem mjesta, uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka, ali ništa manje emotivan i uzbudljiv. Organizatori koncerta su “OK team” i “Prorent” uz podršku generalnog sponzora, kompanije “M:tel”.

Ulaznice
Parter

Sjedenje.
Sjedišta nisu numerisana.

30 KM
VIP parter
U PRODAJI NA TRGU KRAJINA

VIP pozicija ispred bine.
Sjedenje.
Sjedišta su numerisana.

50 KM
Detalji o događaju
  • Datum i vrijeme održavanja
    14. Februara 2022. 20:00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizatori

    Pro rent
    OK team

Podjeli ovaj događaj