Solistički koncert u Sarajevu!

O događaju

Marko Louis je i pre prvog autorskog albuma, rado vidjen gost u Sarajevu, gde su njegove pesme i nastupi stekli poverenje publike. Autorski koncerti su to poverenje publike dodatno produbili i potvrdili! Svaki koncert je poseban dogadjaj i priika za novo muzičko putovanje te verujemo, da publika u Sarajevu, kao i Marko Louis i njegov band, sa nestrpljenjem očekuje novi susret!

Marko Louis je u poslednje tri godine objavio album i realizovao mnoštvo lepih projekata i novih pesama. BKC je sigurno najlepša koncertna dvorana u Sarajevu i to je samo deo razloga da se vidimo i slavimo muziku!

Cijene ulaznica:
Early bird: 20KM
Redovna: 25KM
Na dan koncerta: 30KM

Ulaznice
Obvaveštenje za kupce ulaznica iz 2020 godine

Saopštenje organizatora
(poslednja izmena 25.11.2022):

Obaveštavamo Vas, da ulaznice koje ste kupili za koncert Marka Louisa koji je bio zakazan za 13.mart 2020. godine u BREW IMPERIAL SOCIETY (Sarajevo), možete zameniti (na biletarnici BKC-ul. Branilaca Sarajeva 24, od utorka 22.novembra do petka 02. decembra u periodu od 10 do 17č), za ulaznice koje važe za koncert Marka Louis-a, zakazanog za 15. decembar 2022, u BKC-u u Sarajevu.

BITNO
Navedena mogućnost zamene ulaznica, važi isključivo u navedenim rokovima.
Da biste izvršili zamenu ulaznica, potrebno je da imate sačuvane ulaznice kupljene za koncert i da ih prikazete prilikom zamene.

Hvala na poverenju.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas, pišite nam na:
zamenaulaznica2020@gmail.com

Vidimo se na koncertu!

Detalji o događaju
Podjeli ovaj događaj