Pop diva Marija Šerifović održaće koncert 8. marta povodom Dana žena u banjalučkoj dvorani Borik sa početkom u 20 časova.

O događaju

Marija Šerifović jedna je od najpriznatijih i najcjenjenijih pop pjevačica u regiji, izuzetnih vokalnih sposobnosti, čija popularnost sa svakim novih hitom i samom interpretacijom raste iz dana u dan. Njene nastupe prati veliki broj fanova iz cijele regije, te se za svaki koncert uvijek traži karta više. Zasigurno će tako biti i ovoga puta, posebno imajući u vidu da smo dugo čekali na njen samostalni nastup u Banjaluci – navodi se u saopštenju organizatora.

Njenu dosadašnju karijeru obilježili su brojni hitovi: „Sama i nervozna“, „Pametna i luda“, „Nije ljubav to“, „11“ i možda publici najdraža „Molitva“ sa kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj.

Koncertom Marije Šerifović 8. marta, na Međunarodni dan žena, u SD Borik, Banjaluka, organizatori OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel, uz već najavljeni nastup Massima Savića 14. februara na istoj lokaciji, nastavljaju sa odličnim koncertnim programom u gradu na Vrbasu.

Ulaznice
Fan pit

Stajanje

50 KM
Regular - parter / tribine "A" i "B"

Parter - stajanje
Tribine "A" i "B" - sjedenje

25 KM
Tribina "D"
RASPRODATO!

Sjedenje

30 KM
Detalji o događaju
  • Datum i vrijeme održavanja
    8. Marta 2022. 20:00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Ogranizatori

    Pro rent
    OK team

Podjeli ovaj događaj