Jedna ljetna subota upravo je postala posebna jer se 29. jula u sklopu festivala „Ljetne noći“ na banjalučkoj tvrđavi Kastel sprema do sada neviđen spektakl!

O događaju

Dvije velike regionalne zvijezde - Jelena Rozga i Saša Matić – zajedno nastupaju ovog ljeta u posebnom ambijentu najvećeg OPEN AIR CLUB-a na Balkanu, koji će za ove potrebe biti opremljen najboljim zvučnim sistemima i svjetlosnim efektima.

Jelena Rozga je u aprilu ove godine u Štark Areni u Beogradu održala nevjerovatan koncert za 20.000 obožavalaca, dok je Saša Matić nedavno arene u Beogradu i Zagrebu punio po dva dana zaredom.

Uzimajući u obzir navedeno, KASTEL OPEN AIR CLUB se priprema za najveći koncert ikada!

Tvrđava Kastel će se i ove godine u toku Festivala "Ljetne noći" pretvoriti u najveći OPEN AIR CLUB na Balkanu. Imaćete priliku da prisustvujete nevjerovatnom muzičkom spektaklu, u čiju svrhu se priprema najveća bina i produkcija, platforme, kao i najmoderniji zvučni sistemi i svjetlosti efekti u jedinstvenom ambijentu.

Ne propusite ovo savršeno veče u kojem će vaša srca i duše biti ispunjeni najljepšim osjećanjima, uspomenama i emocijama.

Vidimo se 29. jula na tvrđavi Kastel!

Ulaznice
PRIJE KUPOVINE ULAZNICA ZA FAN PIT, VIP I ULTRA VIP POTREBNO JE DA PRVO IZVRŠITE REZERVACIJU NA +38766112288 ILI +38766112299
STANDARD BARSKI STO
Stajanje
CIJENA: 31,50KM
FAN PIT BARSKI STO
Obavezna rezervacija
CIJENA:42KM
VIP BARSKI STO
Obavezna rezervacija
CIJENA: 63KM
ULTRA VIP SJEDENJE
Obavezna rezervacija
CIJENA: 126KM
Detalji o događaju
Podjeli ovaj događaj