HYPE – novi muzički festival koji će se u Herceg Novom održati od 19. do 21. avgusta već u premijernoj godini okupiće elitu regionalne muzičke scene. U gradu sunca, mora i tradicionalno dobrog provoda, od petka do nedjelje na bini HYPE-a trodnevni lajnap predvode Gibonni, Bajaga i instruktori i Dr Nele Karajlić, krem regionalne scene koji će napraviti savršenu ljetnju atmosferu na obali Bokokotorskog zaliva.

O događaju

Teško da bilo koji festival na svijetu može biti bliži moru od HYPE festivala. Park Igalo (park Titove vile) je na samoj obali mora pa će svi posjetioci festivala imati jedinstvenu priliku da uživaju u najboljem zvuku i mirisu mora u istom trenutku.
Herceg Novi je uvek imao imidž cool destinacije omiljene mladima i diktirao nove trendove morskog života i provoda, a HYPE festival ima ozbiljnu nameru da ga postavi na čelnu poziciju regionalne festivalske mape, te već u prvoj godini, uz pomenute sjajne headliner-e dovodi još mnogo vrhunskih muzičkih imena. Who See, Hladno pivo, Urban & 4, Brkovi, TBF i Silente, kao i brojni lokalni bendovi, zabavljaće u tri avgustovska dana publiku novog morskog festivala!

Koliko često imate priliku da uživate u trakama najpopularnijih DJ-eva regiona, obučeni u kupaći kostim, duboko u moru? HYPE vam donosi i tu nezaboravnu zabavu, jer pored navedenih večernjih koncerata uživo, tokom svih dana festivala očekuju vas dnevne žurke na plaži, kao i puno propratnih događaja koji će se tih dana dešavati duž hercegnovske rivijere.
Zaista ne postoji valjani razlog da ovo vrelo ljeto ne provedete u jednom od zvanično najljepših zaliva svijeta, uz najbolji provod na HYPE festivalu. Sunce, ljeto i kvalitetna muzika, a sve to u savršenom ambijentu uz palme na samo pola metra od mora - da li je potrebno još nešto da vas nagovori da budete dio HYPE avanture?

Program

GIBONNI
BAJAGA
NELE KARAJLIĆ
WHO SEE
HLADNO PIVO
URBAN & 4
BRKOVI
TBF
SILENTE
i još drugih izvođača...

Ulaznice
Trodnevna ulaznica
Trodnevna ulaznica
85 KM
Dnevne ulaznice
32 KM
Dnevne VIP ulaznice - 1 dan / 2 dan / 3 dan
Moguća je isključivo kupovina 4 ulaznice u jednoj transakciji. Kontakt za informacije vezano za VIP zonu: +382 69 811 599.
240 KM / 240 KM / 400 KM
Trodnevna ulaznica - akcija 3+1
Trodnevna ulaznica, 4 ulaznice po ceni 3
240 KM
Dnevne ulaznice - akcija 3+1
Dnevna ulaznica, 4 ulaznice po ceni 3
90 KM
Detalji o događaju
Podjeli ovaj događaj