EXIT | 11-14 jul 2024, Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

O događaju

EXIT je višenagrađivani ljetnji muzički festival koji se održava svake godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu. Sa više od 1000 umjetnika koji sviraju na preko 40 bina i festivalskih zona, EXIT je jedan od najeklektičnijih, vodećih muzičkih festivala u regionu. Dvadeset godina je prošlo otkako je EXIT proglasio svoju državu, koja istovremeno predstavlja metaforičku zemlju sa svojim pasošima i granicama u vidu zidina Petrovaradinske tvrđave, ali i stanje duha stotina hiljada njenih građana, koji svakoga jula kreću na muzičko hodočašće u Novi Sad i Srbiju iz preko 100 zemalja svijeta. Festival je 2023. prerastao svoje metaforičko stanje i postao sopstveni univerzum, EXIT Univerzum, u kojem ljudi osjećaju slobodu, ljubav i pripadnost.
Za 23 godine postojanja, EXIT je mnogima postao dom, koji svake godine nastavljaju da posjećuju, vole i njeguju. I ove godine EXIT će se useliti na Tvrđavu i donijeti svoju magiju od 11. do 14. jula! Ovo je mjesto gdje svako od VAS pripada, mjesto gdje živi zajedništvo, gdje muzika pobjeđuje sve, sa svjetskim muzičkim zvijezdama i četiri nevjerovatna dana u kojima nas sloboda vodi ka najboljim verzijama sebe.

Ulaznice
Festivalska ulaznica 4 dana
CIJENA: 118KM
VIP GOLD festivalska ulaznica 4 dana
Omogućava pristup VIP festivalskim zonama
CIJENA: 630KM
Kamp ulaznica
Omogućava pristup festivalskom kampu
CIJENA: 70KM
Posebna napomena za kupce ulaznica

U okviru EXIT FESTIVAL 2024 pretprodaje ulaznica, Organizator ograničava pravo kupovine ulaznica i korišćenja narukvica isključivo na državljane Bosne i Hercegovine ili strane državljane sa urednom prijavom prebivališta u Bosni i Hercegovini (ne odnosi se na turističku prijavu boravka niti na prijavu boravišta) saglasno važećim propisima Bosne i Hercegovine.

As part of the EXIT FESTIVAL 2024 ticket presales, the Organizer limits the right of ticket purchase and use of festival wristbands to exclusively the citizens of the Bosnia and Hercegovina, and foreign citizens that hold a permanent registration of residence in the Bosnia and Hercegovina (this does not include the tourist registration of stay) in accordance to applicable regulations for foreigners staying in the Bosnia and Hercegovina.

Detalji o događaju
Podjeli ovaj događaj