DVIJE SENZACIJE U ISTOM DANU: PREMIJERA FILMA “POKIDAN” I KONCERT ACE LUKASA

O događaju

Hype production u sinergiji sa kćerkom firmom Hype entertainment su sinonim za nepresušni izvor inovativnih i autentičnih projekata i u tom maniru nastavljaju sa iznenađenjima i novim poduhvatima. 9. novembra 2023. godine čekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan" od 19 časova u dvorani Borik u Banja Luci, a odmah po završetku filma, od 21h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvijezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda.

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije a ujedno i izvršni producent ovog projekta, zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabilježeno dobrog multimedijalnog projekta, svjestske produkcije i fantastičnog sadržaja. Film „Pokidan“ nastaje po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra uksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić, Branka Kati i mnogi drugi. Nakon premijernog prikazivanja filma "Pokidan" koji je snimljen pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa, a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu.

Ulaznice
PARTER PLATINUM
Stajanje
CIJENA: 73,5KM
PARTER GOLD
Stajanje
CIJENA: 52,5KM
PARTER SILVER
Stajanje
CIJENA: 31,5KM
TRIBINA
Stajanje
CIJENA: 21KM
Detalji o događaju
  • Datum i vrijeme održavanja
    9. Novembra 2023. 19:00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    N-LINE SP N.V.

Podjeli ovaj događaj